فیلم‎های Live Video اینستاگرام عمر بسیار محدودی دارند. فقط زمانی که در حال Live گذاشتن هستنید می‎توانید آن را مشاهده کنید در غیر اینصورت هیچ راهی برای مشاهده آن وجود ندارد.

چیزهایی که برای کاربران در Live Video پخش شده به صورت زنده تغییر می‎کند. اینستاگرام اخیرا ویژگی ذخیره لایو اینستاگرام را اضافه کرده است.

کاربران هم اکنون می توانند هنگامی که در حال به اشتراک گذاری Live Video هستند، آن را ذخیره کنند. چطور است؟

ذخیره لایو اینستاگرام

اگر میخواهید Live Video خود را ذخیره کنید باید نسخه اینستاگرام خود را بروزرسانی کنید.

اولین گام برای ذخیره‎ی یک Live Video این است که صفحه ویدئو Live خودتان را باز کنید.
در صفحه اصلی اینستاگرام دستتان را به سمت راست بکشید تا به صفحه استوری ها بروید. برای رفتن به حالت لایو، در صفحه دوربین گزینه LIVE را انتخاب کنید و روی دکمه ضبط ضربه بزنید.

جلو بروید و تا هر وقتی که میخواهید Live Video بگذارید. فالورهای شما جوین می‎شوند و Live شما را تماشا می‎کنند. شما می توانید در طول Live نظر دهید و فالوورهای شما نیز می توانند نظرات خود را اضافه کنند.

هر کاری که شما در طول پخش انجام می دهید بر روی ویدیوی نهایی که ذخیره می کنید تاثیر نخواهد گذاشت.

هنگامی که یک Live Video را خاتمه می دهید، اینستاگرام به شما می گوید که چند نفر آن را مشاهده کرده اند. در همین صفحه، گزینه ای برای ذخیره لایو اینستاگرام به شما نشان می دهد.
دکمه ذخیره در بالا سمت راست را لمس کنید.

 

مطلب مرتبط  چگونه در اینستاگرام فالوور هایمان را زیاد کنیم؟ (قسمت اول)

ذخیره لایو اینستاگرام

 

سپس اینستاگرام Live Video شما را در حافظه اصلی موبایلتان ذخیره می‎کند. این ویدیو فقط به عنوان یک فیلم ضبط شده از دوربین ذخیره می‎شود.
این ویدیو هیچ گونه نظراتی که در طول Live شما یا فالوورها گذاشته‎اید را نمایش نمی‎دهد.

همچنین اسامی کاربران که جوین یا لفت میدهند را نشان نمیدهد.

ویدئویی که در انتها در موبایل شما ذخیره شده همانند فیلمی است که از طریق دوربین معمولی ضبط شده است. این امکان وجود ندارد که ویدئویی ذخیره شده را دوباره به عنوان Live در اینستاگرام بگذارید.

گزینه save فقط برای شما در انتهای لایوتان نمایش داده می‎شود یعنی کاربران نمی‎توانند از این راه ویدئو شما را ذخیره کنند.

اینستاگرام زمانی که Live Video در حال اجرا است آن را در حافظه کش ذخیره می‎کند. زمانی که Live تمام شد فقط یکبار گزینه save را به شما نشان می‎دهد.
اگر save را بزنید، اینستاگرام آن را از حافظه کش به حافظه اصلی منتقل می‎کند و اگر نزنید آن را برای همیشه از حافظه کش پاک می‎کند.

ویدئو ذخیره شده با فرمت MP4 می‎باشد که رایج ترین فرمت فایل ویدئویی است. همچینین می‎توانید این ویدئو را در دیگر شبکه‎های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *