آرشیو برچسب های: آموزش گذاشتن هشتگ و لینک پروفایل در بیو اینستاگرام

اضافه کردن هشتگ و لینک پروفایل در بیو اینستاگرام

هشتگ

اضافه کردن هشتگ و لینک پروفایل در بیو اینستاگرام

قابلیت جدید اینستاگرام | اضافه کردن هشتگ و لینک پروفایل به بیو

اینستاگرام در بروزرسانی اخیر خود قابلیت فالو کردن هشتگ ها در قالب رسانه های اجتماعی را به ارمغان آورد و باعث شد کاربران بتوانند جدیدترین پست ها و مطالب مورد علاقه خود در یک هشتگ خاص را ببینند و دنبال کنند. هم اکنون اینستاگرام، ویژگی جدید دیگری را ایجاد کرده است که قابلیت استفاده از هشتگ را افزایش می دهد.

این قابلیت کاربران را قادر می سازد تا هشتگ ها و لینک های پروفایل را در بیو خود اضافه کنند. کاربران می توانند چندین هشتگ و یا لینک پروفایل شخص دیگری را در بیو خود اضافه کنند که البته اضافه کردن لینک پروفایل یک شخص ، نیاز به تایید آن شخص دارد.

هنگامی که یک کاربر لینک حساب کاربری یک کاربر دیگر را در بیو خود قرار میدهد، یک اعلان با مضمون “اضافه کردن لینک شما به بیو” برای آن شخص ارسال میشود. در این هنگام ، کاربر میتواند اجازه دهد که لینک حساب کاربری او در بیو شخص دیگری باقی بماند و همچنین میتواند این موضوع را رد و لینک حساب کاربری اش را از بیو آن شخص حذف کند.

برای افزودن هشتگ در بیو، اینستاگرام به طور خودکار لیستی از هشتگهایی را که کاربران میتوانند در بیو آنها ذکر کنند، نشان میدهد. با کلیک روی هشتگی که در بیو گذاشته شده، لیستی از مطالب که هشتگ موردنظر در آنها استفاده شده برای شما بالا می آید.  افزودن هشتگ به بیو بسیار ساده است و شما می توانید با انجام این مراحل این کار را انجام دهید:

۱- صفحه پروفایلتان را در برنامه اینستاگرام باز کنید و روی گزینه Edit Profile ضربه بزنید.

۲- به گزینه Bio بروید و بر روی آن کلیک کنید.

۳- هشتگ را وارد کنید یا فقط چند حرف اول آن را بنویسید و یکی از پیشنهاد های خودکار را انتخاب کنید.

درست مانند هشتگ، کاربران می توانند پروفایل شخص دیگری را در بیو خود اضافه کنند. فردی که شما لینک حساب کاربری او را ذکر کرده اید در مورد افزودن لینک حساب وی به بیو شما مطلع خواهد شد و گزینه ای برای حذف لینک یا باقی ماندن لینک برای او وجود دارد.

این ویژگی جدید در حال حاضر در حال اجرا است و در آزمایش ما بر روی تلفن های موبایل مختلف، کاملا کار می کرد. با این حال، ممکن است تا زمانی که آن را برای همه کاربران فعال کند، کمی به طول بیانجامد.