اگر فردی در اینستاگرام شما را اذیت می‎کند، گاهی اوقات بهترین کاری که باید بکنید این است که او را بلاک کنید.

وقتی فردی را بلاک می کنید، این فرد دیگر قادر به پیدا کردن یا دیدن پروفایل، پست یا استوری شما نخواهد بود. در صورتی که نظرتان عوض شد و تصمیم گرفتید آن فرد را آنبلاک کنید، تنظیماتی برای این کار وجود دارد.

اکثر افراد محل تنظیمات آنبلاک را نمی‎دانند. این گزینه در واقع در تنظیمات دفن شده است. به همین دلیل بسیاری از کاربران در پیدا کردن آن مشکل دارند.

در این پست ما به شما دستورالعمل گام به گام در مورد چگونگی آنبلاک کردن یک فرد در اینستاگرام برای دستگاه های اندروید را نشان می دهیم. در ادامه همه اطلاعاتی را که نیاز دارید را پیدا خواهید کرد.

شما فقط می توانید یک نفر را در کمتر از یک دقیقه با مرحله زیر آنبلاک کنید.

اولین گام این است که برنامه اینستاگرام را در دستگاه Android خود پیدا کنید و آن را باز کنید.  روی نماد پروفایل واقع در سمت راست پایین صفحه ضربه بزنید و سپس به منوی « Options » بروید. شما می توانید این کار را با فشار دادن آیکون سه نقطه عمودی که در گوشه سمت راست بالا مشاهده می کنید انجام دهید.

گام بعدی این است که به بخش « Account » بروید و روی گزینه Blocked Users ضربه بزنید، که به شما یک لیست از تمام کاربرانی را که در اینستاگرام بلاک کرده اید نشان می دهد.

آخرین چیزی که باید انجام دهید این است که به سادگی کاربری را که میخواهید رفع مسدود کنید را انتخاب کنید، بر روی دکمه “Unblock” ضربه بزنید و سپس تصمیم خود را با انتخاب Yes, I’m sure  تایید کنید.

برای اینکه مفهوم را برای شما آسانتر کنیم، دستورالعملهای گام به گام همراه با تصاویر را ارائه می کنیم که می توانید در زیر آن را بررسی کنید.

 

مرحله ۱: برنامه اینستاگرام را بر روی دستگاه خود باز کنید.

 

آنبلاک کردن

 

مرحله ۲: بر روی نماد پروفایل در گوشه پایین سمت راست صفحه خود ضربه بزنید.

 

آنبلاک کردن

 

مرحله ۳: با ضربه زدن بر روی آیکون سه نقطه در گوشه سمت راست بالا به ” Options ” بروید.

 

آنبلاک کردن

 

مرحله ۴: به پایین بروید و گزینه « Blocked Users » را انتخاب کنید.

 

آنبلاک کردن

 

 

مرحله ۵: فردی را که میخواهید آنبلاک کنید را پیدا کنید و آن را انتخاب کنید.

 

آنبلاک کردن

مرحله ۶: بر روی دکمه “Unblock” ضربه بزنید.

 

آنبلاک کردن

 

مرحله ۷: بر روی دکمه ” Yes, I’m sure ” که در پنجره پاپ آپ ظاهر می شود ضربه بزنید.

 

آنبلاک کردن

 

این فرایند آسان و فوق العاده سریع است. البته، اگر شما از تصمیم خود پشیمان شوید، می توانید همیشه هر وقت که میخواهید، دوباره کاربر یا فالوور خود را بلاک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *