ویژگی لایو اینستاگرام بسیار معروف است.  برندها و افراد معمولی از این ویژگی به طور مشابه، برای نشان دادن اتفاقات بزرگ و کوچک به دنبال کنندگان خود استفاده می کنند.

با گذشت زمان، این ویژگی بسیار معروف شده است و اینستاگرام به آهستگی درحال بهبود آن است. شما می توانید یک ویدیو زنده در اینستاگرام را ذخیره کنید و آن را به مدت ۲۴ ساعت در دسترس دنبال کنندگان خود قرار دهید.

از لحاظ فنی، شما می توانید با هرکسی که فیلم زنده ی شما را در اینستاگرام تماشا می کند، ارتباط زنده برقرار کنید.

برای برقراری ارتباط زنده با دوستان در اینستاگرام، شما باید نسخه ۲۰ یا بالاتر برنامه اینستاگرام را اجرا کنید. به روز رسانی این برنامه در سراسر جهان پخش شده است،
بنابراین شما می توانید این برنامه را در فروشگاه برنامه مربوطه یعنی همان گوگل پلی پیدا کنید.

این به روز رسانی هم برای کاربران iOS و هم برای کاربران Android در دسترس است. اگر شما یک کاربر اندرویدی هستید و می خواهید در اولین فرصت این ویژگی را امتحان کنید،
میتوانید آخرین نسخه ی این برنامه را دانلود کرده و آن را نصب کنید.

دوستان شما، برای برقراری ارتباط زنده با شما، نیازی به اجرای آخرین نسخه ی این برنامه ندارند.

لایو اینستاگرام به صورت مشترک با دوستانتان

 

لایو اینستاگرام

اینستاگرام را باز کنید و روی دکمه دوربین در بالا سمت چپ ضربه بزنید. از پایین صفحه نمایش دوربین، حالت ارتباط زنده(لایو) را انتخاب کرده و شروع به پخش زنده کنید.

صبر کنید تا دوستتان فیلم شمارا مشاهده کند. اگر دوستان شما ویدیوی زنده را تماشا نکنند، نمی توانید آنها را دعوت کنید تا به شما ملحق شوند.

روی آیکونی که به شکل دوچهره در پایین صفحه است، ضربه بزنید و از منویی که ظاهر می شود، دوستتان را که می خواهید دعوت کنید انتخاب کنید.
آنها دعوت نامه ای برای پیوستن به شما دریافت می کنند و البته گزینه ای دارند که اگر بخواهند، می توانند این دعوتنامه را رد کنند.

علاوه بر این، دوستان شما می توانند ویدیوی زنده را در هر زمانی ترک کرده و ادامه ندهند، یا اینکه شما می توانید آنها را حذف کنید.

 

لایو اینستاگرام

 

هنگامی که دوست شما به ویدیوی زنده وارد می شود و با او لایو اینستاگرام میگذارید، صفحه نمایش شما و صفحه نمایش فالوورهای اینستاگرام شما به دو قسمت تقسیم می شود.
نیمه ی بالایی متعلق به شما، و نیمه ی پایینی متعلق به دوست شماست.هر دوی شما می توانید فایل های صوتی و تصویری را به اشتراک بگذارید.

وقتی ویدیو به پایان می رسد، شما می توانید آن را به عنوان یک فایل MP4 محلی ذخیره کنید یا آن را به مدت ۲۴ ساعت در اختیار دنبال کنندگان خود قرار دهید، یعنی آن را به استوری خود ارسال کنید.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *