آرشیو ماهانه: اسفند ۱۳۹۶

ویژگی‎های جدید کامنت و گزارش در اینستاگرام

کامنت

اینستاگرام خود را در یک دنیای رسانه های اجتماعی به عنوان یکی از بزرگترین مدعیان ثابت کرده است. در حال حاضر ۸۰۰ میلیون کاربر دارد که ۵۰۰ میلیون نفر از آن هر روز از برنامه استفاده می کنند.

زیاد شدن تعداد کاربران باید با اضافه کردن ویژگی های ایمنی همراه باشد. از ۲۶ سپتامبر، اینستاگرام ویژگی های جدید کامنت و گزارش ها را ارائه داد که به مبارزه با فحاشی کمک می کند … و حتی ممکن است یک زندگی را نجات دهد.

در این مطلب نحوه استفاده از این ویژگی ها را خواهید دید.

ویژگی جدید کامنت ها

فحاشی‎ در کامنت‎ها شخصیت شما را پایین می‎آورند؟ حالا به راحتی می توانید انتخاب کنید که چه کسی می تواند در پست های شما نظر دهد.

برای استفاده از تنظیمات جدید روی آیکون پروفایل خودتان در سمت راست پایین صفحه ضربه بزنید و به تنظیمات بروید. سپس گزینه Comments option را لمس کنید.

با انتخاب گزینه Allow Comments From میتوانید کسانی که اجازه دارند کامنت برای شما بگذرند را انتخاب کنید.(مثلا فقط فالوورهای شما)

 

کامنت در اینستاگرام

 

همچنین با زدن گزینه Block Comments From میتوانید افرادی را از کامنت گذاشتن روی پست‎هایتان منع کنید. این گزینه برای جلوگیری از کامنت گذاری ربات ها بسیار کارآمد است.

گزارش ناشناس برای لایو ها

برخی مواقع در یک ویدئو لایو مشاهده می‎کنید که فردی که در حال ضبط فیلم است اقدام به خودکشی و کارهایی از این قبیل کرده است. با استفاده از ویژگی جدید اینستاگرام می‎توانید به صورت کاملا ناشناس این عمل را گزارش دهید.

اگر به چنین موردی برخوردید که فرد در حال آسیب رساندن به خودش است روی گزینه منو در کنار Write a Message در پایین صفحه ضربه بزنید. سپس به آدرس Report > It’s inappropriate بروید و Self injury را انتخاب کنید.

 

 گزارش در اینستاگرام

 

با انجام این کار یک پیام برای پشتیبان اینستاگرام ارسال می‎شود که او می‎تواند کمک‎هایی مثل تلفن زدن به آن شخص و… را انجام دهد. اینستاگرام در بلاگ خود گفته است: ما تیم هایی داریم که ۲۴ ساعت شبانه روز و هفت روز هفته در سراسر جهان برای رسیدگی به این پیام ها کار می کنند.

اگر شخصی را مشاهده کردید که به نظر می رسد در معرض خطر است،ضمن انجام این کار با پلیس تماس بگیرید.

چگونه شخصی را در اینستاگرام آنبلاک کنیم؟

آنبلاک

اگر فردی در اینستاگرام شما را اذیت می‎کند، گاهی اوقات بهترین کاری که باید بکنید این است که او را بلاک کنید.

وقتی فردی را بلاک می کنید، این فرد دیگر قادر به پیدا کردن یا دیدن پروفایل، پست یا استوری شما نخواهد بود. در صورتی که نظرتان عوض شد و تصمیم گرفتید آن فرد را آنبلاک کنید، تنظیماتی برای این کار وجود دارد.

اکثر افراد محل تنظیمات آنبلاک را نمی‎دانند. این گزینه در واقع در تنظیمات دفن شده است. به همین دلیل بسیاری از کاربران در پیدا کردن آن مشکل دارند.

در این پست ما به شما دستورالعمل گام به گام در مورد چگونگی آنبلاک کردن یک فرد در اینستاگرام برای دستگاه های اندروید را نشان می دهیم. در ادامه همه اطلاعاتی را که نیاز دارید را پیدا خواهید کرد.

شما فقط می توانید یک نفر را در کمتر از یک دقیقه با مرحله زیر آنبلاک کنید.

اولین گام این است که برنامه اینستاگرام را در دستگاه Android خود پیدا کنید و آن را باز کنید.  روی نماد پروفایل واقع در سمت راست پایین صفحه ضربه بزنید و سپس به منوی « Options » بروید. شما می توانید این کار را با فشار دادن آیکون سه نقطه عمودی که در گوشه سمت راست بالا مشاهده می کنید انجام دهید.

گام بعدی این است که به بخش « Account » بروید و روی گزینه Blocked Users ضربه بزنید، که به شما یک لیست از تمام کاربرانی را که در اینستاگرام بلاک کرده اید نشان می دهد.

آخرین چیزی که باید انجام دهید این است که به سادگی کاربری را که میخواهید رفع مسدود کنید را انتخاب کنید، بر روی دکمه “Unblock” ضربه بزنید و سپس تصمیم خود را با انتخاب Yes, I’m sure  تایید کنید.

برای اینکه مفهوم را برای شما آسانتر کنیم، دستورالعملهای گام به گام همراه با تصاویر را ارائه می کنیم که می توانید در زیر آن را بررسی کنید.

 

مرحله ۱: برنامه اینستاگرام را بر روی دستگاه خود باز کنید.

 

آنبلاک کردن

 

مرحله ۲: بر روی نماد پروفایل در گوشه پایین سمت راست صفحه خود ضربه بزنید.

 

آنبلاک کردن

 

مرحله ۳: با ضربه زدن بر روی آیکون سه نقطه در گوشه سمت راست بالا به ” Options ” بروید.

 

آنبلاک کردن

 

مرحله ۴: به پایین بروید و گزینه « Blocked Users » را انتخاب کنید.

 

آنبلاک کردن

 

 

مرحله ۵: فردی را که میخواهید آنبلاک کنید را پیدا کنید و آن را انتخاب کنید.

 

آنبلاک کردن

مرحله ۶: بر روی دکمه “Unblock” ضربه بزنید.

 

آنبلاک کردن

 

مرحله ۷: بر روی دکمه ” Yes, I’m sure ” که در پنجره پاپ آپ ظاهر می شود ضربه بزنید.

 

آنبلاک کردن

 

این فرایند آسان و فوق العاده سریع است. البته، اگر شما از تصمیم خود پشیمان شوید، می توانید همیشه هر وقت که میخواهید، دوباره کاربر یا فالوور خود را بلاک کنید.