آرشیو برچسب های: لایو اینستاگرام

چگونه Live Video در اینستاگرام را ذخیره کنیم؟

ذخیره لایو اینستاگرام

فیلم‎های Live Video اینستاگرام عمر بسیار محدودی دارند. فقط زمانی که در حال Live گذاشتن هستنید می‎توانید آن را مشاهده کنید در غیر اینصورت هیچ راهی برای مشاهده آن وجود ندارد.

چیزهایی که برای کاربران در Live Video پخش شده به صورت زنده تغییر می‎کند. اینستاگرام اخیرا ویژگی ذخیره لایو اینستاگرام را اضافه کرده است.

کاربران هم اکنون می توانند هنگامی که در حال به اشتراک گذاری Live Video هستند، آن را ذخیره کنند. چطور است؟

ذخیره لایو اینستاگرام

اگر میخواهید Live Video خود را ذخیره کنید باید نسخه اینستاگرام خود را بروزرسانی کنید.

اولین گام برای ذخیره‎ی یک Live Video این است که صفحه ویدئو Live خودتان را باز کنید.
در صفحه اصلی اینستاگرام دستتان را به سمت راست بکشید تا به صفحه استوری ها بروید. برای رفتن به حالت لایو، در صفحه دوربین گزینه LIVE را انتخاب کنید و روی دکمه ضبط ضربه بزنید.

جلو بروید و تا هر وقتی که میخواهید Live Video بگذارید. فالورهای شما جوین می‎شوند و Live شما را تماشا می‎کنند. شما می توانید در طول Live نظر دهید و فالوورهای شما نیز می توانند نظرات خود را اضافه کنند.

هر کاری که شما در طول پخش انجام می دهید بر روی ویدیوی نهایی که ذخیره می کنید تاثیر نخواهد گذاشت.

هنگامی که یک Live Video را خاتمه می دهید، اینستاگرام به شما می گوید که چند نفر آن را مشاهده کرده اند. در همین صفحه، گزینه ای برای ذخیره لایو اینستاگرام به شما نشان می دهد.
دکمه ذخیره در بالا سمت راست را لمس کنید.

 

ذخیره لایو اینستاگرام

 

سپس اینستاگرام Live Video شما را در حافظه اصلی موبایلتان ذخیره می‎کند. این ویدیو فقط به عنوان یک فیلم ضبط شده از دوربین ذخیره می‎شود.
این ویدیو هیچ گونه نظراتی که در طول Live شما یا فالوورها گذاشته‎اید را نمایش نمی‎دهد.

همچنین اسامی کاربران که جوین یا لفت میدهند را نشان نمیدهد.

ویدئویی که در انتها در موبایل شما ذخیره شده همانند فیلمی است که از طریق دوربین معمولی ضبط شده است. این امکان وجود ندارد که ویدئویی ذخیره شده را دوباره به عنوان Live در اینستاگرام بگذارید.

گزینه save فقط برای شما در انتهای لایوتان نمایش داده می‎شود یعنی کاربران نمی‎توانند از این راه ویدئو شما را ذخیره کنند.

اینستاگرام زمانی که Live Video در حال اجرا است آن را در حافظه کش ذخیره می‎کند. زمانی که Live تمام شد فقط یکبار گزینه save را به شما نشان می‎دهد.
اگر save را بزنید، اینستاگرام آن را از حافظه کش به حافظه اصلی منتقل می‎کند و اگر نزنید آن را برای همیشه از حافظه کش پاک می‎کند.

ویدئو ذخیره شده با فرمت MP4 می‎باشد که رایج ترین فرمت فایل ویدئویی است. همچینین می‎توانید این ویدئو را در دیگر شبکه‎های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

 

چگونه در اینستاگرام با دوستان خود وارد ارتباط زنده (لایو) شویم؟

لایو اینستاگرام

ویژگی لایو اینستاگرام بسیار معروف است.  برندها و افراد معمولی از این ویژگی به طور مشابه، برای نشان دادن اتفاقات بزرگ و کوچک به دنبال کنندگان خود استفاده می کنند.

با گذشت زمان، این ویژگی بسیار معروف شده است و اینستاگرام به آهستگی درحال بهبود آن است. شما می توانید یک ویدیو زنده در اینستاگرام را ذخیره کنید و آن را به مدت ۲۴ ساعت در دسترس دنبال کنندگان خود قرار دهید.

از لحاظ فنی، شما می توانید با هرکسی که فیلم زنده ی شما را در اینستاگرام تماشا می کند، ارتباط زنده برقرار کنید.

برای برقراری ارتباط زنده با دوستان در اینستاگرام، شما باید نسخه ۲۰ یا بالاتر برنامه اینستاگرام را اجرا کنید. به روز رسانی این برنامه در سراسر جهان پخش شده است،
بنابراین شما می توانید این برنامه را در فروشگاه برنامه مربوطه یعنی همان گوگل پلی پیدا کنید.

این به روز رسانی هم برای کاربران iOS و هم برای کاربران Android در دسترس است. اگر شما یک کاربر اندرویدی هستید و می خواهید در اولین فرصت این ویژگی را امتحان کنید،
میتوانید آخرین نسخه ی این برنامه را دانلود کرده و آن را نصب کنید.

دوستان شما، برای برقراری ارتباط زنده با شما، نیازی به اجرای آخرین نسخه ی این برنامه ندارند.

لایو اینستاگرام به صورت مشترک با دوستانتان

 

لایو اینستاگرام

اینستاگرام را باز کنید و روی دکمه دوربین در بالا سمت چپ ضربه بزنید. از پایین صفحه نمایش دوربین، حالت ارتباط زنده(لایو) را انتخاب کرده و شروع به پخش زنده کنید.

صبر کنید تا دوستتان فیلم شمارا مشاهده کند. اگر دوستان شما ویدیوی زنده را تماشا نکنند، نمی توانید آنها را دعوت کنید تا به شما ملحق شوند.

روی آیکونی که به شکل دوچهره در پایین صفحه است، ضربه بزنید و از منویی که ظاهر می شود، دوستتان را که می خواهید دعوت کنید انتخاب کنید.
آنها دعوت نامه ای برای پیوستن به شما دریافت می کنند و البته گزینه ای دارند که اگر بخواهند، می توانند این دعوتنامه را رد کنند.

علاوه بر این، دوستان شما می توانند ویدیوی زنده را در هر زمانی ترک کرده و ادامه ندهند، یا اینکه شما می توانید آنها را حذف کنید.

 

لایو اینستاگرام

 

هنگامی که دوست شما به ویدیوی زنده وارد می شود و با او لایو اینستاگرام میگذارید، صفحه نمایش شما و صفحه نمایش فالوورهای اینستاگرام شما به دو قسمت تقسیم می شود.
نیمه ی بالایی متعلق به شما، و نیمه ی پایینی متعلق به دوست شماست.هر دوی شما می توانید فایل های صوتی و تصویری را به اشتراک بگذارید.

وقتی ویدیو به پایان می رسد، شما می توانید آن را به عنوان یک فایل MP4 محلی ذخیره کنید یا آن را به مدت ۲۴ ساعت در اختیار دنبال کنندگان خود قرار دهید، یعنی آن را به استوری خود ارسال کنید.