آرشیو برچسب های: لست سین اینستاگرام

چگونه وضعیت آخرین بازدید را در اینستاگرام فعال و غیرفعال کنیم؟

آخرین بازدید

هم فیس بوک و هم واتس اپ زمانی که دوستان‎تان آنلاین بوده‎اند را به شما می‎گویند. برای بعضی از کاربران، این ویژگی عذاب آور است و دوست ندارند آخرین بازدید و آنلاین بودنشان برای تعامل با دیگران قابل نمایش باشد.

ولی برای دیگران، مفید است، زیرا می توانند به شما بگویند که آیا در دسترس هستند یا نه. اینستاگرام را به سختی می‎توان یک برنامه چت تلقی کرد و تمام ویژگی های آن در سال گذشته به سمت عکس ها و ویدیوها هدایت شده است.
ولی هنوز  قابلیت چت دارد.

از ویژگی دایرکت برای پاسخ به استوری ها استفاده می‎شود. اینستاگرام در حال حاضر به شما اجازه می‎دهد وضعیت آخرین بازدید را برای پیام‎های دایرکت مشاهده کنید. در این مطلب قصد داریم نحوه فعال و غیر فعال کردن این ویژگی را آموزش دهیم.

 

فعال کردن آخرین بازدید (Last Seen)

 

آخرین بازدید اینستاگرام

 

وضعیت آخرین بازدید برای افرادی که دنبال می‎کنید و افرادی که شما را دنبال می‎کنند و کسانی که فالوبک داده‎اند قابل مشاهده نیست. نمایش این ویژگی به طور کامل به DM(دایرکت) بودن شما بستگی داد.

اما یک درخواست ساده DM برای مشاهده ویژگی آخرین بازدید هم کافی نیست. وضعیت آخرین بازدید فقط برای پروفایل هایی که شما با آنها تبادل نظر کرده اید قابل مشاهده است.

برای نمایش وضعیت آخرین بازدید اینستاگرام را باز کنید و روی هواپیمای کاغذی در بالا سمت راست ضربه بزنید تا به inbox خود بروید. در فهرست موضوعات مکالمه، می توانید ببینید که چه کسی اخیرا آنلاین بوده است.

 

شایان ذکر است که اینستاگرم به صورت لحظه‎ای این وضعیت را به روز نمی‎کند. برای کسانی که آنلاین هستند، چند لحظه‎ای طور می کشد تا به وضعیت «Now» تغییر کند.
اگر به طور تصادفی اینستاگرام را باز کنید، وضعیت آنلاین شما فورا به خطر نمی افتد. علاوه بر این، آپلود عکس در اینستاگرام وضعیت آنلاین شما را تغییر نمی دهد. به نظر می رسد تنها زمانی به روز می شود که یک فرد DM را باز کند.

غیرفعال کردن آخرین بازدید (Last Seen)

 

آخرین بازدید اینستاگرام

 

صرف نظر از اینکه این ویژگی در اینستاگرم خاص است ولی لازم نیست که حتما آن را دوست داشته باشید. اگر شما ترجیح می دهید وضعیت خود را پنهان کنید، این عملیات را انجام دهید.

اینستاگرم را باز کنید و به پروفایل خود بروید. برای رفتن به صفحه تنظیمات روی دکمه چرخ دنده ضربه بزنید. در صفحه گزینه ها، سوئیچ «Show Activity Status» را خاموش کنید. این تغییر فورا اثر می کند.